DOLAR 32,3452 0.28%
EURO 35,1294 -0.04%
ALTIN 2.310,451,45
BITCOIN 22946583.71159%
Aydın
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

ASKİ çalışıyor, altyapı yenileniyor ve güçleniyor

ASKİ çalışıyor, altyapı yenileniyor ve güçleniyor

ABONE OL
16 Mart 2021 22:05
ASKİ çalışıyor, altyapı yenileniyor ve güçleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın altyapısına milyonlarca liralık dev yatırımlar yapan ve kalıcı hizmetler sunan ASKİ; tüm ilçelerde eşzamanlı olarak içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yapım işlerine hızla devam ediyor.

Aydın’ın tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına aralıksız devam eden Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmet odaklı anlayışıyla fark yaratıyor. Kentin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda planlı çalışarak, kalıcı, işlevsel ve modern bir altyapı inşa eden ASKİ; içme suyu, içme suyu kaynak çalışması, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yapım çalışmalarına Buharkent, Didim, Kuşadası, Germencik, Nazilli, Köşk ve Kuyucak ilçelerinde devam ediyor.

İÇME SUYU HATLARI YENİLENİYOR

Suyun her damlasını önemseyerek çalışan ASKİ ekipleri, bir yandan içme suyu hatlarını yeniliyor, bir yandan da yeni hatlar oluşturuyor. ASKİ ekipleri içme suyu yapım çalışmaları kapsamında; Buharkent’in Muratdağı, Germencik’in Ömerbeyli, Nazilli’nin Yeni ve Kuyucak’ın Çobanisa mahallelerinde içme suyu şebeke hattı yapımını sürdürüyor. Ekipler ayrıca Germencik’in Moralı Mahallesi’nde içme suyu kaynak çalışması gerçekleştiriyor.

KANALİZASYON HATLARINA BÜYÜK YATIRIM

Büyük yatırımlara imza atarak kentin kanalizasyon altyapı ağını da genişleten ASKİ; Nazilli’nin Dallıca Mahallesi, Köşk’ün Serdaroğlu Mahallesi ve Germencik’in Yeni Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. ASKİ ekipleri ayrıca Kuşadası’nın Değirmendere ve Soğucak mahalleleri ile Didim’in Cumhuriyet ve Akbük mahallelerinde kanalizasyon hattı yapım ve yenileme işlemlerine hızla devam ediyor.

Vatandaşlar ASKİ’nin hızlı, etkin ve çözüm odaklı çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.