DOLAR 32,6010 0.38%
EURO 34,8227 0.25%
ALTIN 2.496,520,50
BITCOIN 21052375.02601%
Aydın
16°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi, ortak bilgilendirme toplantısı yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi, ortak bilgilendirme toplantısı yaptı

ABONE OL
15 Mart 2021 23:10
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi, ortak bilgilendirme toplantısı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’in Akbük Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Aydın Büyükşehir Belediyesi Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Çağrı Çaylak, Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Hakan Kirif, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Koordinatörü Onur Temel, Akbük Muhtarı Mehmet Çamlı ve belediye birim amirlerinin katılım gösterdiği toplantıda Akbük Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi’ndeki site yöneticileri ile bir araya gelindi. Toplantıda ASKİ ile Büyükşehir Belediyesi’nin Didim genelinde ve Akbük’te yaptığı yatırımlarla ilgili site yöneticileri bilgilendirilirken, önümüzdeki süreçte yapılacak yatırımlar da anlatıldı.

Şu anda yaklaşık yüzde 95’i bitirilen 82 kilometrelik Akbük kanalizasyonuyla ilgili bilgilendirilen, site yöneticileri yapılan yatırımlardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Site yöneticileri çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederken, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç, Didim’de yatırımların devam edeceğini söyledi. Genel müdür Hakan Olkaç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Didim’de 115 milyon liralık yatırım yapıldığının altını çizerek, 80 kilometre içme suyu, 6 kilometre yağmur suyu ve 129 kilometre de kanalizasyon hattı yapıldığını hatırlattı. Genel müdür Olkaç, Didim’de 38 sondaj çalışması yapıldığını da ifade etti.

Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda Akbük’deki kanalizasyon çalışmalarımızı bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.