DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059884-0.62517%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:55

SABAHA KALAN SÜRE

Sendikalı işçilerden Atabay’a teşekkür ziyareti

Sendikalı işçilerden Atabay’a teşekkür ziyareti

ABONE OL
10 Mart 2021 21:03
Sendikalı işçilerden Atabay’a teşekkür ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (GENEL-İŞ) ile Didim Belediyesi arasından geçtiğimiz günlerde imzalanan sözleşmede kapsamında Didim Belediyesi’nde bir işçi için en düşük maaş sosyal yardımlar hariç 4218 TL olmuştu.

Yapılan karşılıklı anlaşma kapsamında yüzü gülen Didim Belediyesi işçileri ve belediye sendika temsilcileri Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Atabay’a teşekkür ziyaretinde bulunan Didim Belediyesi işçileri ve sendika temsilcileri, sosyal hakların iyileştirilmesi ve maaş artırımı için Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

PERSONELİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Nazik ziyaretlerinden dolayı Didim Belediyesi’nde görev yapan işçilere ve sendika temsilcilerine teşekkür eden Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Bizler emeğin yanındayız. Gecesini gündüzüne katarak görev yapan tüm personelimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Personelimiz ne kadar mutlu olursa, Didim de o kadar mutlu ve güzel bir kent olur” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.