DOLAR 32,3304 0.24%
EURO 35,0604 -0.22%
ALTIN 2.282,190,22
BITCOIN 22838891.33305%
Aydın
17°

PARÇALI BULUTLU

13:21

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Ticaret Odası ile İş Bankası arasında üyelere destek protokolü imzalandı

Didim Ticaret Odası ile İş Bankası arasında üyelere destek protokolü imzalandı

ABONE OL
8 Mart 2021 18:54
Didim Ticaret Odası ile İş Bankası arasında üyelere destek protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat Güneş ve İş Bankası Didim Merkez Şube Müdürü Ata Yapşık ile Servis Yetkilisi Arife Elmas arasında Ticaret Odası üyelerine destek protokolü imzalandı.

Destek Paketlerinin Detayları

Türkiye İş Bankası ile Kredi Garanti Fonu (KGF)  arasında oluşturulan Hazine Destekli Turizm Destek paketinin Turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmeler ile bu işletmelerin tedarikçilerinin maaş ve kira ödemeleri başta olmak üzere, sözleşme veya faturaya bağlı tüm sabit giderlerinin ve nakit ihtiyaçlarının karşılanması ve bu sayede salgının nakit akışları üzerindeki olumsuz etkisini azaltarak üretim ve istihdam kapasitelerinin korunması amaçlanmıştır. KGF Kefaleti ile Turizm Destek Kredisi programı kapsamlı ve özellikli olduğundan faiz oranı, koşullar ve detaylar hakkında bilgi almak isteyen üyelerimizi İş Bankası Şubesine başvurması gerekmektedir.

Ayrıca İş Bankası Pandeminin olumsuz etkilerini azaltmak ve ekonomik aktivitelerin devamlılığını sağlamak amacıyla yeni normale adaptasyon sürecinde mevcut ve yeni edinilecek ticari müşterilerin finansman ihtiyacının karşılanmasına yönelik “Esnaf ve KOBİ’lerimize Destek Kampanyası” düzenlenmiştir.

Esnaf ve KOBİ’lerimize Destek Kampanyasında kredi azami tutarı 3 milyon TL olup, azami vade 36 aydır. Ticari krediler aylık eşit taksit ödemeli veya 6 aya kadar ödemesiz dönem olabilecektir. Faiz oranı Banka sistemine uyumlu Yapay Zeka Uygulaması üzerinden kişiye özel uygulanacaktır.

Başvuru yapacak üyelerimiz başvuru öncesinde Odamıza gelerek gerekli belgeleri temin edebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.