DOLAR 32,3326 0.24%
EURO 35,0875 -0.13%
ALTIN 2.300,021,00
BITCOIN 22843340.80508%
Aydın
24°

KAPALI

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim Devlet Hastanesi ek bina yapımında son aşamaya gelindi

Didim Devlet Hastanesi ek bina yapımında son aşamaya gelindi

ABONE OL
27 Şubat 2021 00:44
Didim Devlet Hastanesi ek bina yapımında son aşamaya gelindi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim Devlet Hastanesi’nin 75 yataklı ek binası için Mart ayının ilk haftasında ihale sözleşmesinin yapılacağını açıkladı.

Didim’de yılan hikayesine dönen Didim Devlet Hastanesi’nin 75 yataklı ek binası için son açıklama AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı’dan geldi. AK Parti İlçe Başkanı Subaşı ek hastaneyle ilgili olarak ihale sürecinde sona gelindiğini belirterek, “Didim Devlet Hastanemizi sağlık hizmet sunumunda güçlendirecek 75 yataklı ek binanın ihale sürecinde sona yaklaşıyoruz. Sözleşmenin imzalanmasının ardından hızla inşaat çalışmalarına başlanacak. Aydın ilimizin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Didim ilçemizde son yıllarda mevcut devlet hastanemiz yetersiz kalıyordu. Kış aylarında yerleşik nüfusun giderek artmaya başlaması ve yaz aylarında ise oluşan nüfus yoğunluğuna karşın sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sağlanabilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığımız tarafından ilçemize yatırım kararı alınmıştı. Yapılan planlamayla mevcut Devlet Hastanemize 75 yataklı ek bina yapılmasına karar verilmişti” diye konuştu.

“MART AYININ İLK HAFTASINDA İHALE SÖZLEŞMESİ İMZALANACAK”

“Projenin yatırım programına alınmasının ardından Hastanemize 75 Yataklı Ek Bina için ihale sürecine geçildi” diyen Subaşı, “17 Şubat 2021 tarihinde ihale komisyon kararı onaylanarak tebliğ edildi. Mart Ayı’nın ilk haftası ise inşallah ihale sözleşmesinin imzalanması planlanıyor. Bu sürecin ardından inşaat çalışmalarına hızla başlanacak. Tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek yeni hastanemiz ile Didim ilçemizin sağlık altyapısı güçlenecek, daha kaliteli hizmet verilebilecek. Nitelikli, konforlu hasta odaları, poliklinikler, tam donanımlı ameliyathaneler, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlar ile hemşehrilerimize sağlık hizmeti sunulacak” diye konuştu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Didim’e sağlanacak sağlık hizmetinin en önemli adımı olan 75 yataklı Ek Hastane Binası Projesi’nin hayırlı olmasını dileyen Subaşı, “Partimizin, turizmin incisi olan Didim’e verdiği değerin nişanesi olacak bu önemli proje için büyük emekler sarf eden başta İl Başkanımız Ömer Özmen olmak üzere Milletvekilimiz, TBMM KİT Komisyonu Başkanımız Mustafa Savaş’a, Milletvekilimiz, MKYK Üyemiz Metin Yavuz’a, Milletvekillerimiz Bekir Kuvvet Erim’e ve Rıza Posacı’ya, ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Milletimize hizmet yolunda daima ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki; yaparsa AK Parti yapar” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.