DOLAR 32,5945 0.32%
EURO 34,8530 0.32%
ALTIN 2.497,290,53
BITCOIN 21159535.70679%
Aydın
16°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

DTO, mesleki yeterlilik ve belgelendirme sınavlarına devam ediyor

DTO, mesleki yeterlilik ve belgelendirme sınavlarına devam ediyor

ABONE OL
21 Şubat 2021 20:08
DTO, mesleki yeterlilik ve belgelendirme sınavlarına devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (TOBB MEYBEM) tarafından, Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu ve Sorumlu Emlak Danışmanı başta olmak üzere diğer mesleki alanlarda da Belgelendirme Sınavları Didim Ticaret Odasında gerçekleştiriyor.

Sınavda başarılı olan adaylara MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi verilerek yetkilendirilmeleri sağlanıyor. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, TOBB MEYBEM ile yapılan protokol ile Didim Ticaret Odası’nın sınav merkezi olduğunu, Mesleki Yeterlilik Belgesi istenen alanlarda çalışanların belge almak için Didim Ticaret Odasına başvurabileceğini vurguladı. Erbaş, “Belge zorunluluğu olan meslek kollarındaki kişilerin, herhangi bir cezai işlem ve zorlukla karşılaşmamaları için eğitimleri vermeye devam edeceğiz. Kişiler Mesleki Yeterlilik Sınavları hakkında Odamıza başvurarak bilgi alabilir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.